Algemene voorwaarden


KORTINGSKAARTJES
De kortingskaartjes;
 • Zijn niet geldig bovenop andere acties
 • Zijn alleen geldig voor particulieren
 • Alleen geldig op verkoop van gesloten flessen in de slijterij
 • Niet geldig op drankjes die geserveerd worden op het terras
 • Niet geldig op onze proeverijen

INTELLECTUELE-EIGENDOMSRECHTEN

Alle intellectuele-eigendomsrechten met betrekking tot de Website, waaronder die met betrekking tot de programmatuur, teksten, beelden en geluiden berusten bij Chez Moi Artisan Distillery. en/of bij diegene van wie wij een licentie verkregen hebben. Dit betekent onder meer dat het niet is toegestaan om zonder onze toestemming de op de Website vermelde informatie openbaar te maken, te verveelvoudigen en/of te bewerken, behalve voor persoonlijk gebruik.

DIGITALE MARKETING EN SOCIAL MEDIA

De content van Facebook, Instagram en e-mailings is alleen bestemd voor personen van 18 jaar en ouder. Door het Facebook-account te liken, het Instagram-account te volgen of je te abonneren op de e-mailings bevestig je 18 jaar of ouder te zijn. Niets mag doorgestuurd worden naar of op een andere wijze beschikbaar worden gesteld aan personen die jonger zijn dan 18 jaar.

BETALING VAN UW BESTELLING

Je kunt de online bestelling betalen via iDeal. Je ontvangt de factuur van je bestelling via de email. Voor meer informatie over iDeal verwijzen we je graag door naar http://www.ideal.nl/consumenten/.

RETOUREN

 1. Indien je binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling bepaalde producten bij nader inzien toch niet wilt hebben, kunt je deze aan ons retourneren. Hiertoe dien je contact met ons op te nemen via contact@chezmoidistillery.com. Retourzendingen worden slechts geaccepteerd indien de originele verpakking en inhoud inclusief het etiket van het product onbeschadigd is.
 2. De ontvangen bestellingen dienen direct op zichtbare defecten worden gecontroleerd. Bij geconstateerde (zichtbare en onzichtbare) defecten dien je na het constateren van die defecten dien je contact op te nemen via contact@chezmoidistillery.com dan word het retourproces en de geldende voorwaarden nader aan je toegelicht.
 3. In geval van breuk of foutief geleverde artikelen kun je er voor kiezen om het bedrag van het desbetreffende artikel gecrediteerd te krijgen of het product nagestuurd te krijgen. In geval van breuk doen wij dit alleen indien de breuk gemeld is uiterlijk de eerstvolgende werkdag volgend op de dag waarop bezorgd is. Wij verwachten daarom dat je het bezorgde pakket direct na ontvangst controleert op breuk. Nasturen is alleen mogelijk indien het product voorradig is.
 4. Aanpassing van het te betalen bedrag of retournering van het reeds betaalde bedrag gaat als volgt:
  - Deal: Binnen een week na ontvangst van jouw retourzending, wordt het geld terug gestort op jouw rekening.


Je stemt ermee in de bezoekers van je site uitdrukkelijk te laten weten dat je reCAPTCHA v3 op je site hebt geïmplementeerd en dat hun gebruik van reCAPTCHA v3 onderworpen is aan het privacybeleid en de gebruiksvoorwaarden van Google. reCAPTCHA mag alleen worden gebruikt om spam en misbruik op je site te bestrijden. reCAPTCHA mag voor geen enkel ander doel worden gebruikt zoals het bepalen van de kredietwaardigheid, arbeidsgeschiktheid, financiële status of verzekerbaarheid van een gebruiker.

Door toegang te zoeken tot de reCAPTCHA-API's of deze te gebruiken, ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van Google API's, de gebruiksvoorwaarden van Google en de onderstaande aanvullende gebruiksvoorwaarden. Zorg ervoor dat je de van toepassing zijnde voorwaarden en al het van toepassing zijnde beleid hebt gelezen en begrepen voordat je toegang zoekt tot de API's.

Contact

06 38 99 74 07
contact@chezmoidistillery.com

KvK 77114353

Onze limoncello in uw slijterij of restaurant? 

Neem contact met ons op om de
mogelijkheden te bespreken.